Termeni si conditii

Vă rog citiți cu atenție!

Accesând acest site www.psihologpersonal.ro , sunteți de acord cu toți termenii și condițiile expuse mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sunteți rugat să nu mai accesați acest site. Dacă aveți întrebări, vă rog să trimiteți un mail la următoarele adrese: dr.belegan@psihologpersonal.ro sau office@psihologpersonal.ro

I.Acceptarea Termenilor și Condițiilor

  1. Folosirea site-ului www.psihologpersonal.ro (vizualizare, înregistare, solicitarea serviciilor oferite) implică acceptarea în totalitate a Termenilor și Condițiilor de mai jos.
  2. Utilizarea serviciilor furnizate de site sunt destinate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani sau cu acordul scris al unui părinte/tutore legal.
  3. Crenguța Belegan este proprietarul acestui site și își rezevă dreptul de a modifica Termenii fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Accesarea și utilizarea informațiilor din acest site constituie acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor care au fost modificați. De asemena, autorul își rezervă dreptul de a modifica oricând și fără a anunța în prealabil conținutul site-ului și serviciile puse la dispoziție.

II.Dreptul de Autor
Crenguța Belegan este proprietarul site-ului www.psihologpersonal.ro . Site-ul  este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parțială sau integrală a conținutului site-ului  fără acordul proprietarului  este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.
III.Declinarea Oricărei Garanții
Crenguța Belegan îsi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor site-ului www.psihologpersonal.ro .De asemenea, nu oferă nici o garanție în cazul oricăror consecințe care pot fi cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor site-ului www.psihologpersonal.ro .
IV.Conditii Legale
Site-ul www.psihologpersonal.ro  functionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

 V.Suspendarea accesului

Autorul își rezervă dreptul de a suspenda sau bloca accesul dvs. la serviciile oferite de acest site, cu o notificare prealabilă.

VI.Condiții specifice serviciilor psihologice online

Având în vedere natura acestor servicii, sunt necesare clarificări suplimentare, detalii care în cazul serviciilor în cabinet se furnizează în prima ședință agreată cu clientul.

Serviciile de consiliere psihologica online se adreseaza persoanelor cu vârsta peste 18 ani, dacă nu aveți această vârstă este necesar acordul scris al unui părinte / tutore legal.

Consilierea psihologică online, prin Cabinet Individual de Psihologie BELEGAN CRENGUȚA NICOLETA, vă oferă garanția confidentialitătii, nicio informatie legată de clientii cabinetului nu va fi facută publică, cu excepția situațiilor percepute ca având un grad mare de risc de sinucidere sau de a răni propria persoana sau pe altcineva.

Dar să nu uităm: comunicarea prin internet nu este perfect sigură. Informatiile care sunt furnizate pot fi vizualizate sau folosite de persoane care pot incălca măsurile de securitate sau au acces la informațiile dumneavoastră private (e-mail, mesagerie)

În cazul unor defecțiuni tehnice, ședința se reprogramează la o data cât mai convenabilă pentru client.

Consilierea psihologică online, nu ofera o evaluare clinică.

Consilierea psihologică online se adresează unei game largi de probleme, dar nu poate înlocui psihoterapia, sau serviciile de psihiatrie.

Sunteți de acord ca în eventualitatea unei crize, a unei urgențe să vă adresați serviciilor de specialitate (spitale, clinici).Consilierea psihologica online nu poate suplini acest tip de serviciu.

Raspunderea pentru veridicitatea datelor si informatiilor pe care le furnizați vă aparține in întregime.

Informatiile oferite sunt de tip consultativ, modul in care valorificați aceste informații constituie răspunderea dumneavoastră integrală.

Pentru a putea beneficia de serviciile de consiliere psihologica online, este nevoie de:

In cazul in care utilizați serviciul de consiliere psihologică online prin e-mail veți trimite mailuri de cel puțin o pagină și cel mult 5 pagini. Raspunsul il vei primi in termen de 48-72 de ore din momentul in care primesc e-mailul.

In cazul consilierii psihologice online – prin messenger, skype, timpul alocat unei sedinte este de 1 ora.

In cazul in care dupa achitarea serviciului dorit te răzgândesti, nu veți mai primi banii înapoi.

Pașii pe care ii parcurgem împreună, înainte de începerea consilierii psihologice online (e-mail, skype, etc):

– vă exprimați telefonic/pe mail dorința de a beneficia de consiliere psihologică online
– vă voi trimite chestionarul de evaluare în maxim 48 ore– pe mail
– trimiteți chestionarul completat – pe mail
– in maxim 48 ore, veți primi raspunsul în urma completării chestionarului. In cazul unui răspuns afirmativ, pentru a incepe consilierea, veți plati tipul de servicii ales. Detaliile în acest sens le veți primi pe mail și le vom agrea telefonic pentru a fi trecute în contractual de prestări servicii psihologice.
-încheierea contractului de prestari servicii psihologice
– începerea consilierii

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa mă contactati !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omul este propriul său Prometeu! Jules Michelet