< Blog

Paște Luminat!

IMG_0367

Imi place această urare. Când o aud sau o spun mă simt ca atinsă pe umăr de un înger al meu care imi amintește de lumina pe care credința mi-o aduce împreună cu toate experiențele și rațiunile mele testate sau preconcepute de care uneori nu am loc către mine.

Paște Luminat, cititorule! Azi și în fiecare zi! Pentru că de lumina din noi către noi avem nevoie pentru a vedea cât de binecuvantați suntem cu fiecare clipă. Cât de înălțătoare sunt clipele alături de cei dragi, alături de raza dimineților, alături de mirosul de zambile și culoarea ouălelor roșii sau pastel dintr-un coșuleț făcut stângaci, cu pasiune de copil! Cât de mult avem nevoie de astfel de clipe de Lumină să ne întoarcem către cer și să spunem:

MULȚUMESC, SUNT RECUNOSCĂTOR/RECUNOSCĂTOARE PENTRU TOT!

Sunt multe situații în care nu putem să ridicăm capul și întrebăm îndelung ”de ce mie, de ce eu?” Poate și acum careva dintre noi are nevoie de astfel de răspunsuri…E greu să te scoți de acolo, din mijlocul a ceea ce devine acaparator de tipul aici și acum și să te mai întrebi din altă perspectivă ”ce vrea Dumnezeu să văd aici, ce descopăr în mine de trăiesc asta?” și atunci, dragă cititorule, te rog să nu uiți că, dacă ți-ai întoarce capul spre un umăr al tău, poate ai vedea acea lumină care să-ți arate de ce și cu ce ești binecuvântat pe această lume.

Sărbători pline de Lumină, vă doresc!

Cu drag, Crenguța.

Omul este propriul său Prometeu! Jules Michelet